clean cosmeceuticals

Sun block; voorkomen is altijd beter!

Sun block; voorkomen is altijd beter!

Wist je dat?

• 4 uur achter de computer net zoveel UV belasting geeft als een dag buiten? Smeer sun block dus ook in de winter!

• Onderzoek uitwijst dat een sun block met antioxidanten veel effectiever is dan een zonder? Deze herstelen eventuele oxidatieve schade meteen. Voorkomen is altijd beter!

Welke zonnebrand is geschikt voor mij?

Bij Indigo Cosmetics krijgen we vaak de vraag: “Welke zonnebrand is geschikt voor mij, de Sun SPF 30+ Tinted of de Sun SPF 30+ Untinted?”

Nu blijvend in prijs verlaagd, onze sunblocks >>>

Het antwoord ligt in waar jij naar op zoek bent:
De Sun Tinted is onze bestseller, en heeft een hele schare trouwe fans die blij zijn met deze combinatie van verzorging, bescherming en egalisering.

Deze tinted sunblock is ook zeker geschikt voor een lichte huid; je ziet er bijna niks van. Het egaliseert je teint en neutraliseert daarmee eigenlijk ook het wittige van de zink oxide dat de untinted heeft.

Het witte van de untinted trekt trouwens in seconden weg, maar sommige van jullie willen meer een tinted moisturizer effect, en dat heb je bij de tinted. We horen zelfs van klanten dat ze hun moisturizer én hun foundation er mee vervangen hebben.

Mocht je een hele gevoelige huid hebben, dan adviseren we de Sun Untinted, in het kader van hoe minder ingrediënten hoe beter.

Voor beiden emerginC sun blocks geldt: een actieve, fijne verzorging zonder al die belastende ingrediënten zoals geurstoffen en parabenen!

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt