clean cosmeceuticals

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Beauty begins the moment you decide to be yourself

~ Begin bij het herstellen van de vochtbalans van je huid ~

Iedereen heeft wel eens een vochtarme huid, en het is belangrijk altijd naar jezelf te kijken. ECHT te kijken, en niet zomaar dat cremepje dat je al had staan op je gezicht te smeren. Het kan namelijk het begin zijn van veel problemen; maar aan de upside; het aanpakken ervan lost vaak ook meer problemen op dan je denkt.

Stap 1, maak de vochtbalans van je huid op

De vochtarme huid voelt snel droog en trekkerig aan, schilfert vaak, wordt snel rood en reageert vaak heftig op producten. Je huid raakt door gebrek aan vocht uit balans, gaat als reactie talg produceren waardoor je zelfs kunt denken dat je een vette huid hebt. Veel acne- en onzuivere huiden zijn juist vochtarm! Ook een huid waarvan je denkt dat hij gevoelig is, kan weer sterk worden door alleen dit probleem aan te pakken. Als je goed kijkt, zie je dat je huid na een vlucht hydratatie nodig heeft, na een dag in de zon, na te weinig slaap of te veel koffie, maar ook bij agressieve behandelingen met peels en lasers.

Stap 2, kies de juiste producten

  1. In geval van bovenstaande symptomen pak je als allereerste het Active Hydrating Complex. Dit powerserum herstelt de vochtbalans in je huid,en heef als grote voordeel dat door het aanwezige appelzuur ook de talg productie gereguleerd wordt; jij brengt je vochtgehalte weer op peil, en je huid gaat minder talg produceren. Vaak worden bij een onzuivere huid veel te uitdrogende producten geadviseerd waardoor je huid opeens snel lijkt te verouderen. Gebruiken als kuur, of neem mee op vakantie; in elk geval altijd onder je creme als je huid vocht nodig heeft.

 

Bekijk meer producten voor een vochtarme huid >>>

2. De Kombucha Cleanser is ook ideaal; zuiverend, vochtinbrengend, celherstellend door druivenstamcel technologie en de kombucha bevordert collageen aanmaak. Mocht je huid heel gevoelig zijn, dan begin je met de doorvoor perfect geschikte Aromatic Cream Tea Cleanser.

3. De Peach Toner of Spirulina Toner zijn ontzettend goede balans herstellers en vochtinbrengers.

Bekijk alle toners >>>

4.
De Blue Poppy Seed Polish heef door de kurkuma en trea tree leaf powder desinfecterende en zuiverende eigenschappen, maar maakt de huid super gehydrateerd door het aanwezige Chinese paddestoel enzym.
Frambozen extract en papaya enzymen maken je  huid weer zacht en glad, de velletjes zijn meteen weg, en de beschermlaag van je huid wordt hersteld, in plaats van aangevallen zoals bij de meeste peels en scrubs.Sfeerbeeld_Blue Poppy Enzyme Polish_800px_emerginC Scientific Organics_Indigo Cosmetics

5.

Als creme onze Hyper Vitalizer Cream. Deze rijke, hydraterende crème combineert het ‘master’ antioxidant alfa-liponzuur met co-enzym Q10, vitamine C, E en H, hyaluronzuur en luteine en zorgt voor revitalisering en nieuwe energie voor de huid.

Ons best verkochte creme omdat hij de meeste huiden perfect in balans krijgt; vocht- en vetgehalte is precies afgestemd om de ideale huidconditie te creëren. De rozenolie die verzacht en voedt geeft het  ook een heerlijke subtiele geur.

Het verschil als je deze creme een maand gebruikt is dramatisch te noemen. Je kunt daarna een anti agent serum toevoegen, of een ander probleem onder de loep nemen; maar herstel van balans is altijd onze eerste stap!Hyper-Vitalizer Cream
6. Het Vitality Masker is onmisbaar want voorziet de huid van een krachtige dosis co-enzym Q10, vitamine E en H, luteine en sheabutter. Q10 levert energie bij cellulaire processen, helpt de huid verzachten en roodheid te verminderen. Luteine, een zuiver plantaardig antioxidant, beschermt tegen schadelijke effecten van vrije radicalen en zonschade; net als vitamine E, dat ook de doorbloeding stimuleert. Vitamine H bevordert de huideigen herstel-processsen. Twee keer per week een dikke laag aanbrengen, zoveel mogelijk inmasseren en desnoods mee
slapen, en je ziet heel snel prachtig resultaat. Daarna kun je het naar behoefte gebruiken.Vitality Mask

Wist je dat

Wist je dat er verschillende soorten vocht inbrengers zijn? Sommige worden humectants genoemd, en deze trekken vocht uit de omgeving aan en vullen zo de huid licht op. Het nadeel van deze moisturizers is dat ze in een droge omgeving zoals een vliegtuig of dicht bij de centrale verwarming, eerder vocht uit je huid onttrekken. Bij vochtig weer kunnen ze juist weer heel plakkerig aan gaan voelen, omdat er veel water in de lucht zit. Bij emerginC gebruiken we zo veel mogelijke ingrediënten die de huid helpen huideigen moisturizers (zoals hyaluronzuur) aan te maken, en haar te helpen het vochtpeil goed te houden door de huidbarrière te herstellen. Dit geeft een beter en blijvender resultaat.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt