clean cosmeceuticals

Bindweefsel massage- iets voor jou?

Je hoort zoveel verschillende verhalen over bindweefselmassage, dus vertellen we jullie graag wat onze ervaringen zijn. Het wordt wel de facelift zonder snijden genoemd, maar ook dat het juist het bindweefsel zou kunnen verslappen.

Het idee erachter is dat je het bindweefsel met een speciale techniek lostrekt en de verklevingen die zijn ontstaan -door een slechte doorbloeding en opgebouwde afvalstoffen-, wegmasseert. Deze verklevingen belemmeren de opname van voedingsstoffen (van buiten en binnen) en ook de zuurstoftoevoer naar de huid. Uiteindelijk veroorzaken ze ook verslapping. 

Hef je deze verklevingen op, dan is het resultaat een stevigere huid, vermindering van lijntjes en rimpels en bevordering van de micro-circulatie en collageen aanmaak. Heel fijn dus, ondanks dat de massage als best pijnlijk kan worden ervaren, vooral de eerste keer. Omdat een kuurverband aan te raden is, zul je merken dat dit na verloop van tijd minder wordt, zodra de verklevingen afnemen. Het resultaat is direct, en volgens ons vrij verbluffend. En wie houdt er nou niet van direct resultaat? 

Waarom hoor je dan soms negatieve geluiden? Dat komt omdat als de bindweefselmassage niet goed wordt uitgevoerd, je een tegengesteld effect kan creëren, waar je de huid juist mee verslapt. 

Vraag dus altijd goed na wat de opleiding is geweest en hoeveel ervaring iemand heeft. Niet het moment om een gokje te wagen.

Wij hebben hele goede ervaringen met de Bindweefselbar in Amsterdam; hun therapeuten zijn heel goed opgeleid. Als extra bonus werken ze met emerginC producten tijdens en na de behandeling; al de actieve ingrediënten die NOG beter worden opgenomen versterken het resultaat, zeker bij pigmentatie klachten en anti-aging wensen. Het vitamine C serum en vitality mask zijn dubbel effectief en dat zie je.

Annemarie van Enfait was onlangs bij de Bindweefselbar. Benieuwd naar haar ervaring? Klik hier.  

Ze doen ook lichaamsmassages die cellulite tegengaan. Deze kun je ook machinaal doen bij the Body Tuning Clinic in Amsterdam, met hun LPG machine. OOK een aanrader. Zij gebruiken het superkrachtige Scientific Organics body slimming serum voor een versterkend effect, op basis van vetafbraakbevorderende algen. Dit serum is op beide locaties los verkrijgbaar.

Wanneer is bindweefselmassage niet geschikt? Als je een lage pijngrens hebt, opvlammende rosacea waar je de microcirculatie juist niet wil bevorderen, of bij hele actieve acne. Bij break outs en acne littekens is het juist wel weer een aanrader.

Mail ons als je vragen hebt! we leggen het voor aan ons team van experts.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt