clean cosmeceuticals

Gwen over juist productgebruik bij zonnebrand

Onlangs vertelde gecertificeerd huidtherapeute Gwen van Lammeren ons over de beste manier om je huid te verzorgen na zonnebrand. Ze had daar zoveel interessants over te vertellen dat we je dat jullie niet willen onthouden. We praten met haar over de beste manier om je huid te verzorgen als je verbrand bent, of te veel zon hebt gehad. 

Ze noemt een artikel dat onlangs in de Volkskrant stond met Tamar Nijsten, hoogleraar dermatologie aan de Erasmus universiteit. Hij noemt de aftersun "een marketing feestje met blauwe verpakking". Alcohol en menthol die een verkoelende sensatie bieden, drogen de huid juist uit en de lotions zelf bevatten te weinig vet. Hoge concentraties werkstoffen zijn essentieel anders werken ze niet, en die vindt je niet in een dunne lotion. Koelen met water en verzorgen met parfumvrije alcoholvrije creme, is het advies. Zonnebrand is een ontstekingsreactie, vandaar de rode kleur en met aftersun koop je je schuldgevoel af, niet je verbrande huid.

Gwen haakt hier op in. "De verbrande huid heeft vocht en vet echt nodig". Ze raadt haar klanten altijd aan te smeren met Scientifics Organics Body Butter, een crème met mooie natuurlijke terugvettende ingrediënten en zonder parfum of alcohol. En met daarbij huidherstellende ingrediënten zoals aloë vera en druivenpitstamcellen.

Het bevat kombucha wat ontstekingsremmend werkt, belangrijk bij een verbrande huid. Gwen merkt bij haarzelf en klanten snel huidherstel na je zonnebad aan de zijdezachte huid. Ze is de enige in Nederland die scientific organics detox- en slimming body behandelingen doet. Als je je huid in top conditie wil brengen voor je op zonvakantie gaat, of voor ultiem herstel bij thuiskomst.

Tip! Mocht je ook nog wat overtollige rolletjes weg willen werken, dan kan Gwen je helpen met haar LPG Endermologie behandelingen, waarbij de hooggevanceerde Scientific Organics Body Firming Serum wordt ingezet. Deze gel verhoogt de proteïnen in je lichaam verantwoordelijke voor spieropbouw tijdens het sporten maar ook die voor vetafbraak snachts.

www.gwenvanlammerenhuidverzorging.nl

Probeer de Scientifics Organics Body Butter en de Scientific Organics Body Firming Serum nu zelf en ontvang 15% korting op je bestelling.

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt