clean cosmeceuticals

Hoe kies ik mijn oogverzorging?

Hoe kies ik mijn oogverzorging?

Wij krijgen vaak vragen van jullie te horen dat je niet goed weet hoe je de oogcreme kunt kiezen die het beste bij je past. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

A) Kies de Scientific Organics Eyelight Cream als je oogverzorging net iets te lang hebt gelaten voor wat het is, en nu een paar problemen tegelijk ontwaart. Onze Eyelight Cream is dan je beste kans!

De organic Eyelight Cream is onze meest actieve oogcreme. Het trade marked ingredient Aquaxyl die er in zit bindt vocht aan zich doet zo fijne lijntjes verdwijnen. Dit kan de eerste paar keer, als je er gevoelig voor bent, een wat opgezet gevoel geven.

Er zitten echt veel actieve stoffen in deze oogcreme: Druivenpitstamcellen, Derm SRC, Aquaxyl, Astaxanthine, en Kombucha wat ontgift en collageen aanmaakt!

B) De Hyper-Vitalizer Eye Cream is een lichte variant die vooral geweldig werkt bij droogte lijntjes en vermoeidheidsverschijnselen. Geeft de huidcellen weer een energie boost voor een frissere oogopslag.

C) De Protocell Eye Cream is je beste wapen tegen kraaienpootjes; een basis met een heel luxe textuur met cactus extract en als werkzame ingredient de geweldige appelstamcellen, die bij de testgroep een resultaat lieten zien van vermindering van rimpeldiepte bij 100% van de testgroep!

D) De Lighten-Up Under-Eye Circle Fighter bevat alfalfaextract, dat rijk is aan vitamine K. Dit zorgt ervoor dat bloedvaatjes samentrekken en zo zwelling en wallen tegengegaan worden.

Let erop dat bij het ouder worden, het volume onder je ogen afneemt, en je de spier die daar onder ligt gaat zien. Deze spier is blauw van kleur en geeft daarom een blauwe zweem. In dat geval ben je meer gebaat bij onze Organic Eyelight Cream, die door het aanwezige Aquaxyl weer voor meer volume kan zorgen.

E) Revital Eyes is een must na een lange dag vóór een feestje, of juist de dag erna. Deze maskers revitaliseren en demineraliseren in 10 minuten en zijn geweldig om je oogopslag snel weer jeugdig en fris te maken.

Kies hier jouw oogverzorging >>>

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt