clean cosmeceuticals

Silkes blog: "Waarom ik kies voor emerginC"

Silkes blog: "Waarom ik kies voor emerginC"

Ik wil me graag  voorstellen: ik ben Silke van der Laan en ga een blog voor jullie bijhouden voor Indigo Cosmetics. Deze eerste blog wil ik jullie vertellen waarom ik zo enthousiast ben over de producten van emerginC.

Al jaren was ik op zoek naar het ideale merk met name om pigmentatieproblemen aan te pakken. Na een lange zoektocht via veel producten heb ik het merk emerginC  gevonden. Wat heerlijk was het om een product te vinden dat niet tot de aanval overgaat, maar je huid juist ondersteunt en weer gezond maakt, en dat met de target serums je problemen helpt op te lossen. Mijn pigmentatie verdween bijna helemaal, en ik had mijn merk gevonden. Vooral toen bleek dat het zo’n sympathiek merk is, dat gewetensvol onderneemt, met respect voor mens en natuur.

Waarom werken de producten van emerginC nu zo goed? Dat wilde ik weten en ik ben me gaan verdiepen in de ingrediënten. Die zijn buitengewoon werkzaam en zijn aanwezig in aanzienlijke percentages,  soms wel 15% of meer, in plaats van voornamelijk aanwezig op het etiket. Ze zijn de top of the line van wat er nu verkrijgbaar is op dit gebied, en emerginC volgt de ontwikkelingen nauwgezet om nieuwe innovaties zo snel mogelijk te kunnen implementeren.

In mijn volgende blogs wil ik jullie heel graag verder inwijden in de 'geheimen' van emerginC.

 

 

natuurlijke ingredienten
geen
parfums
geen
parabenen
geen
kleurstoffen
niet op dieren
getest
geen
pegs
geen
sles
geens
sls
Copyright © 2024 Indigo Cosmetics

Selecteer een Afleverpunt